• دسته بندی : اخبار و رویدادها
  • درتاریخ : 11 آذر 1403
  • بدون دیدگاه
  • زمان مطالعه : 1

نخستین مرکز تعمیرات موتورهای سنگین هواپیما در منطقه ویژه اقتصادی پیام راه‌اندازی شد

نخستین مرکز تعمیرات موتورهای سنگین هواپیما در منطقه ویژه اقتصادی پیام راه‌اندازی شد

 

مشاور وزیر ارتباطات، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت خدمات هوایی پیام در آئین افتتاح مرکز تعمیرات موتورهای سنگین هواپیما که به همت شرکت دانش‌بنیان

«ویستا توربین» برای اولین بار در استان البرز راه‌اندازی شد، گفت: این اتفاق پایه‌گذار اتفاقات دیگری است که در آینده‌ای نزدیک در منطقه ویژه اقتصادی پیام رقم خواهد خورد.

 «اکبر قنبرپور» مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی پیام ضمن مثبت خواندن این رویداد گفت: جای خرسندی است در سالی که مزین به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است این امر با تکیه بر دانش و توان مهندسی یک شرکت دانش‌بنیان در این منطقه محقق شد.

مشاور وزیر ارتباطات با ذکر اهداف و اقدامات موثر فرودگاه بین‌المللی پیام گفت: این فرودگاه دارای کاربری‌های گوناگون و متنوعی از قبیل کاربری پروازهای کارگو، پروازهای مسافربری و آموزشی است اما ثبات آنها منوط به اتفاقی است که امروز رخ داد. و برای نخستین بار مرکز تعمیر و نگهداری هواپیما در این منطقه مهم مستقر شد که امید است آغازی برای تداوم همکاری با شرکت‌های دانش بنیان، فناور و استارت‌آپ‌ها باشد.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در ادامه سخنانش ضمن مقایسه توان مهندسی کشور ایران در صنعت هواپیمایی با سایر کشورها گفت: تحریم‌هایی که در طولانی مدت به صورت تدریجی به ایران وارد شد نه تنها عزم دانشمندان را کم نکرد که در طول زمان سبب شد به چنان خودکفایی برسیم که اینک توان مهندسی ایران در صنعت هواپیمایی فرسنگ‌ها با روسیه فاصله داشته باشد.

وی با اشاره به نقل قولی از مقامات روسی که خواستار انتقال توان مهندسی ایران به این کشور شده بودند، گفت: بنا به گفته خودشان در چند ماه آینده حدود ۶۰۰ هواپیمای غربی در روسیه زمین‌گیر خواهد شد، چون کشورهای غربی، اروپایی و آمریکایی پس از تحریم روسیه از فروش و ارائه هر گونه خدمات، قطعات و تجهیزات به روسیه خودداری کردند و این در حالیست که روسیه به هیچ وجه این موضوع را پیش‌بینی نکرده و خود را برای این روزها آماده نساخته بود.

رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت خدمات هوایی پیام در بخش دیگری از سخنانش به تشریح سه هدف و برنامه‌ مهم منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام در سال جاری پرداخت و گفت: در قالب بهره‌برداری از توان بخش خصوصی در صدد هستیم تعدادی از هواپیماهایی که چندین سال پرواز نداشته است را با اخد مجوزهای لازم از سازمان هواپیمایی کشور در قالب یک قرارداد مشارکت با بخش خصوصی مجددا فعال کنیم.

تثبیت پروازهای مسافربری پیام یکی دیگر از اولویت‌های مهمی بود که قنبرپور به آن اشاره کرد و گفت: در این راستا در تلاش هستیم با تامین مالی و خرید یک فروند هواپیما شرایطی فراهم کنیم تا برخی از ایرلاین‌ها تعدادی از پروازهای مبدأ و مقصد خود را به فرودگاه پیام اختصاص دهند.

 

 

دیدگاه خود را در مورد این مطلب بنویسید
لطفا صبر کنید...
هنوز دیدگاهی وجود ندارد